Skip to content

Потпретседателката Зајкова, во мисија на ОБСЕ за следење на изборите во Р. Бугарија

Потпретседателката Зајкова, во мисија на ОБСЕ за следење на изборите во Р. Бугарија

Денес, потпретседателката на ЛДП, Миника Зајкова, како дел од делегацијата на Парламентарното собрание на ОБСЕ (ПС на ОБСЕ), учествува во мисијата за набљудување на парламентарните избори во Република Бугарија. Во
Прочитајте повеќе