Skip to content

Редовно Собрание на ОО на ЛДП Центар: Избрано ново раководство

Редовно Собрание на ОО на ЛДП Центар: Избрано ново раководство

Во петокот, 11.03.2022 год., се одржа изборно Собрание на ЛДП од Центар. Иако за само неколку гласови не успеавме да го добиеме советничко место во Општина Центар, во следниот четиригодишен
Прочитајте повеќе