Во петокот, 11.03.2022 год., се одржа изборно Собрание на ЛДП од Центар.

Иако за само неколку гласови не успеавме да го добиеме советничко место во Општина Центар, во следниот четиригодишен период влегуваме со голем мотив, посилни, обединети, со подмладена екипа и со јасни цели и визија.
Благодарност до досегашниот претседател Андреј Јосифовски и членовите на Општинскиот одбор, за нивниот несебичен ангажман што го вложија за ЛДП Центар. Истовремено им посакуваме голем успех за новоизбраниот состав на Општинскиот одбор како и на новиот претседател, Александар Мишев, во исполнување на програмата за работа.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *