Видео честитка: Нека 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ биде година на забрзан економски раст и развој
Да бидеме обединети, храбри и гласни, да преземеме акција денеска за подобра иднина за нас и нашите поколенија
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *