Skip to content

Видео честитка: Нека 2023 биде година на забрзан економски раст и развој

Видео честитка: Нека 2023 биде година на забрзан економски раст и развој

Видео честитка: Нека биде година на забрзан економски раст и развој Да бидеме обединети, храбри и гласни, да преземеме акција денеска за подобра иднина за нас и нашите поколенија .
Прочитајте повеќе