Skip to content

ЛДП: Претседателката Моника Зајкова оствари средба со Амбасадорот на Франција Н.Е. Сирил Бомгартнер.

ЛДП: Претседателката Моника Зајкова оствари средба со Амбасадорот на Франција Н.Е. Сирил Бомгартнер.

За процесот на европска интеграција и меѓународните активности на ЛДП во промовирањето на либералните политики и иницијативи во Северна Македонија, беше една од точките на средбата која претседателката на ЛДП
Прочитајте повеќе