Skip to content

6то Изборно Собрание на ОО на ЛДП – Карпош

6то Изборно Собрание на ОО на ЛДП – Карпош

Честитки на новиот општински претседател на Карпош Филип Филиповски-Ипи и на новото раководство. Либерал-демократите добиваат нова енергија која ќе ја води напред оваа општина за да обезбеди подобро секојдневие на
Прочитајте повеќе