Честитки на новиот општински претседател на Карпош Филип Филиповски-Ипи и на новото раководство.
Либерал-демократите добиваат нова енергија која ќе ја води напред оваа општина за да обезбеди подобро секојдневие на карпошани.
Оваа општинска организација уште повеќе ќе работи на градење нови кадри, полни со свежа енергија и спремни за политики со нулта корупција. Ќе работиме тимски со сите членови на општинската организација во насока на подобрување на транспарентноста и прогресивноста, а вратите ќе бидат отворени за секој граѓанин.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *