Skip to content

Зајкова: Правдата но и казната треба да бидат достапни за сите

Зајкова: Правдата но и казната треба да бидат достапни за сите

Предлог на Закон за изменување и дополнување на Кривичниот законик поднесе Либерално-демократската партија, а со измените, кривичните дела сторени со злоупотреба на службената должност, особено од избраните и именувани лица
Прочитајте повеќе

Фото галерија – 26 години ЛДП

  Горди сме што славиме 26 години од либерал-демократската политика во Македонија.   Со текот на годините неуморно се бориме и ќе се бориме за поправедно општество, а нашите достигнувања
Прочитајте повеќе

6то Изборно Собрание на ОО на ЛДП – Карпош

Честитки на новиот општински претседател на Карпош Филип Филиповски-Ипи и на новото раководство. Либерал-демократите добиваат нова енергија која ќе ја води напред оваа општина за да обезбеди подобро секојдневие на
Прочитајте повеќе

Средба Закова – Несторас , извршен директор на ЕЛФ

Претседателката на Либерално-демократската партија, Моника Зајкова, оствари средба со г-дин Антониос Несторас, извршен директор на Европскиот Либерален Форум (ЕЛФ) На средбата меѓу другото се разговараше и за Самитот во Солун
Прочитајте повеќе