Skip to content

Средба: Зајкова – Ескобар

Средба: Зајкова – Ескобар

Претседателката на ЛДП Моника Зајкова присуствуваше на приемот што го приреди амбасадорката Анџела П. Агелер, во чест на заменик-помошникот државен секретар за Европа и Евроазија, Габриел Ескобар. Настанот се одржа
Прочитајте повеќе

Честит 2 Август

Честит 2 Август – 120-годишнината од Илинденското востание. Овој клучен настан го симболизира непоколебливиот дух на македонскиот народ, кој застана цврсто во својата потрага по слобода. Наследството на овие храбри
Прочитајте повеќе