Skip to content

Став на Претседателката Моника Зајкова за индејата за дводомен парламент

Став на Претседателката Моника Зајкова за индејата за дводомен парламент

Ние не сме Америка и апсолутно нема никаква потреба од мешање на локалната со централната власт во Македонија, изјави претседателката на ЛДП Моника Зајкова на тема Формирање дводомен парламент. Целиот
Прочитајте повеќе

Интервју на Димитар Кузмановски, претседател на ЛДП -Битола за ТВ Тера – Битола

Интервју со Димитар Кузмановски, претседател на ЛДП -Битола: Состојбата во Битола е ужасна. Во градот ништо не се работи. Оваа локална власт сработи три работи: Зборска 20-на метри, Булевар 1-ви
Прочитајте повеќе

ЛДП: Караванот “Секој е важен! Овде и сега!“ во посета на Ѓорче Петров

Караванот „Секој е важен! Овде и сега!“ ги посети жителите на општина Ѓорче Петров каде ги слушнавме предлозите и идејни решенија за проблемите со кои се соочуваат. Повеќе спортски игралишта,
Прочитајте повеќе