Караванот „Секој е важен! Овде и сега!“ ги посети жителите на општина Ѓорче Петров каде ги слушнавме предлозите и идејни решенија за проблемите со кои се соочуваат.
Повеќе спортски игралишта, зелени површини, паркови и пешачки зони се дел од идеи што жителите на Ѓорче Петров ги споделија со нас.
Сите мислења и предлози се ВАЖНИ за нас како политичка партија. Секој глас мора да биде слушнат и уважен.
Секоја идеја може да доведе до општествена промена.
Предложете ја вашата иницијатива преку нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
Заедно можеме да направиме #ЃорчеПетров да биде уште подобро место за живеење!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *