Интервју со Димитар Кузмановски, претседател на ЛДП -Битола:
Состојбата во Битола е ужасна. Во градот ништо не се работи.
Оваа локална власт сработи три работи:
Зборска 20-на метри, Булевар 1-ви Мај (се прекопува), Паркингот кај Спортската сала (го згрешија влезот )
Мора да се надминат суетите и да се работи во интерес на граѓаните.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *