Skip to content

Средба со пратеници од Комисијата за надворешна политика и дијаспора на Собранието на Рeпублика Косово.

Средба со пратеници од Комисијата за надворешна политика и дијаспора на Собранието на Рeпублика Косово.

Средба со пратеници од Комисијата за надворешна политика и дијаспора на Собранието на Рeпублика Косово. Важно е земјите од Западен Балкан да стојат заедно и да лобираат една за друга
Прочитајте повеќе