Средба со пратеници од Комисијата за надворешна политика и дијаспора на Собранието на Рeпублика Косово.
Важно е земјите од Западен Балкан да стојат заедно и да лобираат една за друга на евроинтегративниот пат.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *