Skip to content

Влатко Неделковски, ЛДП: Да го потсетиме градоначалникот дека и Сингелиќ се наоѓа во општина Гази Баба

Влатко Неделковски, ЛДП: Да го потсетиме градоначалникот дека и Сингелиќ се наоѓа во општина Гази Баба

На само стотици метри од урбаниот дел, во 21 век сеуште во #ГазиБаба имаме канали. Оваа дупка претставува извор на зарази и небезбеден премин за жителите на н.м Сингелиќ. Се
Прочитајте повеќе

Го одбележуваме Светскиот ден на ромскиот јазик

Денеска го одбележуваме Светскиот ден на ромскиот јазик, со што ја истакнуваме важноста на сите јазици. Одбележувањето на Светскиот ден на ромскиот јазик претставува чин со кој се одбележува културата
Прочитајте повеќе

Валентин Груевски: Околу 30.000 кубни метри пресечени дрвна маса годишно како дива сеча!

“Она што ние го евидентираме се околу триесетина илјади кубни метри пресечени дрвна маса годишно како дива сеча, кои биле откриени од нашата шумо-чуварска служба, Министерството за внатрешни работи и
Прочитајте повеќе