Skip to content

#СекојЕВажен караванот денеска беше и меѓу жителите на општина Гевгелија

#СекојЕВажен караванот денеска беше и меѓу жителите на општина Гевгелија

#СекојЕВажен караванот денеска беше и меѓу жителите на општина Гевгелија со цел одблиску да ги согледаме предизвиците со кои се соочуваат локалните жители. Разменивме мислења за актуелната политичка состојба, како
Прочитајте повеќе

#СекојЕВажен караванот денеска пристигна во општина Валандово

#СекојЕВажен караванот денеска пристигна во општина Валандово, а нашите сограѓани ги споделија нивните потреби и предизвици.Премести во отпад Разговаравме за иницијативи кои ќе го подобрат животот на сегашните и идни
Прочитајте повеќе

ЛДП-Влатко Неделковски: Eден обичен дожд за Гази Баба значи елементарна непогода!

И повторно еден обичен дожд за Гази Баба значи елементарна непогода. Општината предводена од Бобан Стефковски и ВМРО ДПМНЕ потфрли и денес! На регионалниот пат од Стајковци до Раштак и
Прочитајте повеќе

#СекојЕВажен караванот, стигна во општина Карпош

#СекојЕВажен караванот, стигна во општина Карпош, каде добивме топло добредојде од страна на локалните жители и голема поддршка за нашето политичко влијание. Со граѓаните зборувавме за ранливата политичка состојба во
Прочитајте повеќе