#СекојЕВажен караванот, стигна во општина Карпош, каде добивме топло добредојде од страна на локалните жители и голема поддршка за нашето политичко влијание.
Со граѓаните зборувавме за ранливата политичка состојба во земјата, проблемите со кои се соочуваме, како и за претстојните предизвици за кои мора да се донесат итни одлуки според кои треба да се дејствува.
Идејните решенија кои ни ги посочија, ни го демонстрираат вистинскиот правец во кој треба да се движиме со цел создавање на подобра иднина за сите.
Нашата мисија како партија е секојдневно да го слушаме гласот на народот, бидејќи само на тој начин секој ќе ги ужива правата што ги заслужува!
.
Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *