Skip to content

ЛДП во Соработка со Либералниот институт Скопје во посета на ДЛДП – Данската програма за либерална демократија

ЛДП во Соработка со Либералниот институт Скопје во посета на ДЛДП – Данската програма за либерална демократија

Изминатите неколку денови тимот на Либералниот институт Скопје во проширен состав со поддршка од македонски либерали од различни општини беше во посета на своите партнери ДЛДП – Данската програма за
Прочитајте повеќе

Форумот на жени на ЛДП, учесник на меѓународна конференција во Сараево, БиХ

Родова еднаквост, дискриминација врз основа на пол, меѓународни стандарди и можни насоки на дејствување, како и „Економско и политичко зајакнување на жените“ преку застапеноста на жените во законодавните тела, беа
Прочитајте повеќе