‼️ Во Битола #СекојЕВажен
➡️ Со битолчани зборувавме за политичката состојба во земјата, проблемите со кои се соочуваме, како и за претстојните предизвици за кои мора да се донесат итни одлуки, според кои треба да се подобри животот во државата.
✔️ Ги слушнавме и предлозите на битолчани, што и како треба да се подобрува во градот и државата и си зедовме за обврска ние од ЛДП- Битола, да ги преточиме и посочиме во нашата предизборна програма со која ќе настапиме на претстојните избори.
🟣🟡🔵 Решенија на проблемите треба да има #ОвдеИСега !!!
👉 Искажете ги вашите предлози на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *