Skip to content

Ве поканувам заедно да го одбележиме и прославиме роденденот на нашата #ЛДП .

Ве поканувам заедно да го одбележиме и прославиме роденденот на нашата #ЛДП .

Среќен Роденден ЛДП. 27 ГОДИНИ АВАНГАРДА Прогресивни политики, единство, успех, сила, креатори, визионери, пријателство, храброст се синоним на Либерално Демократска Партија ЛДПсите овие изминати години. За нас #СекојВажен затоа Ве
Прочитајте повеќе

Cредба со дел од членовите на општинскиот одбор во општинската организација на Либерално демократската партија во Аеродром

Денес остваривме средба со дел од членовите на општинскиот одбор во општинската организација на Либерално демократската партија во Аеродром, бидејќи ниту една од општините, населбите, маалата или влезовите, не смеат
Прочитајте повеќе

Cредба со КСП ЦЕНТАР, ЈАДРО кои се исклучителни застапници на скопската авангарда.

Денес ја имав привилегијата да остварам средба со КСП ЦЕНТАР, ЈАДРО кои се исклучителни застапници на скопската авангарда. Како инклузивен простор што негува демократска и прогресивна култура низ креирање програми,
Прочитајте повеќе

Панел дискусија: Предизвиците на лицата со попреченост во остварувањето на секојдневните обврски

15 Април 2024 година (понеделник) 18:00 часот Отворена канцеларија “Либерално ќоше“ (спроти локал 45 Дебар Маало) Ве очекуваме!
Прочитајте повеќе

Поддршка на #ЛДП и ЛДП Куманово – LDP Kumanovo на вечерашниот промотивен митинг кој се одржа во победничко Куманово.

#СекојЕВажен и затоа #немаоткажувањеодиднината. Треба да гласаме за #СтевоПендаровски бидејќи тој докажа дека има европска визија за Македонија и покажа како треба да се работи за интересите на својата татковина.
Прочитајте повеќе

Во Градски парк на Скопје граѓаните ги информиравме дека за нас либерал-демократите #СекојЕВажен

Во Градски парк на Скопје граѓаните ги информиравме дека за нас либерал-демократите #СекојЕВажен Разговараме со нив за нашата програма и визија за Македонија, за нашиот Претседател #СтевоПендаровски Нема откажување од
Прочитајте повеќе

На 12 април во Либерално ќоше од 18:00 часот кажуваме ,,НЕ” за маргинализацијата и родовата дискриминација на жените политичарки, заедно со Моника Зајкова, Претседателка на ЛДП и Александра Цветковска, Програмска директорка на НДИ.

 Родовата дискриминација не ги изоставува жените во политиката, баш напротив, ги прави уште поголема мета на сексистички коментари со оглед на нивните чести појавувања на јавните простори.  На 12 април
Прочитајте повеќе

На вечерашната средба во Центар, заеднички развиваме европски наратив, ја трасираме иднината на нашата држава и им се обраќаме директно на граѓаните!

На вечерашната средба во Центар, заеднички развиваме европски наратив, ја трасираме иднината на нашата држава и им се обраќаме директно на граѓаните! Скопјани го препознаваат Претседателот Пендаровски како единствениот сигурен
Прочитајте повеќе

Моника Зајкова: За да бидеме во чекор со времето и доследно да одговориме на потребите на сите граѓани, важно е воспоставување на дигитален систем на функционирање кој ќе ни го олесни секојдневниот живот на сите.

За да бидеме во чекор со времето и доследно да одговориме на потребите на сите граѓани, важно е воспоставување на дигитален систем на функционирање кој ќе ни го олесни секојдневниот
Прочитајте повеќе

Генералниот секретар на ЛДП Боби Мојсоски во посета на жителите на Општина Прилеп и прилепско.

Генералниот секретар на #ЛДП Боби Мојсоски заедно со кандидатот за пратеник од ЛДП во ИЕ, Д-р Илија Нешковски и членовите на ИО и ЦО Ивица Тодоровски и Јане Станковски во
Прочитајте повеќе