Skip to content

#СекојЕВажен предводен од претседателката на #ЛДП Моника Зајкова пристигна во општина Струмица

#СекојЕВажен предводен од претседателката на #ЛДП Моника Зајкова пристигна во општина Струмица

Денеска караванот #СекојЕВажен предводен од претседателката на #ЛДП Моника Зајкова пристигна во општина Струмица, со цел директно од граѓаните да ги чуеме потребите кои ги имаат. Со голема посветеност струмичани
Прочитајте повеќе

ИО на ЛДП: На следните избори партијата ќе биде дел од Европска коалиција.

Согласно стратешките определби на државата, одлучивме на следните избори партијата да биде дел од Европска коалиција. За Република Северна Македонија не постои друг пат освен брзо приклучување кон европското семејство.
Прочитајте повеќе