🟣Денеска караванот #СекојЕВажен предводен од претседателката на #ЛДП Моника Зајкова пристигна во општина Струмица, со цел директно од граѓаните да ги чуеме потребите кои ги имаат.
🗨️Со голема посветеност струмичани детално ни ги објаснија предизвиците со кои се соочуваат, но исто така дадоа и предлог решенија со цел надминување на истите.
🤝Она што беше клучно во текот на средбите со граѓаните, е тоа што ни дадоа огромна поддршка за нашето работење и за политиките кои ги воведуваме. Од нив слушнавме сугестии кои ќе бидат внесени во нашите програми.
👉Зборувавме за економската и политичката состојба, образованието и здравството.
🗣️Гласот на граѓаните е темелот на нашето дејствување, и токму од таа причина секојдневно сме меѓу нив и постојано зборуваме за положбата во која се наоѓа нашето општество и врз основа на нивните препораки креираме политики за кои неуморно се бориме да бидат донесени и спроведени со цел подобрување на животот и градење на модерна и европска Македонија!
✍️Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *