Skip to content

Празнично интервју за дневниот весник ВЕЧЕР на Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова

Празнично интервју за дневниот весник ВЕЧЕР на Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова

Во денешното празнично интервју за дневниот весник ВЕЧЕР лидерката на ЛДП Моника Зајкова: Мора да работиме во насока на обезбедување на системски мерки и реформи, а не само на собирање
Прочитајте повеќе