Во денешното празнично интервју за дневниот весник ВЕЧЕР лидерката на ЛДП Моника Зајкова:
Мора да работиме во насока на обезбедување на системски мерки и реформи, а не само на собирање на дневно-политички поени.
Јас одлучив оваа година да ја започнам оптимистички, така што мојата цел е неуморно да работам и да соработувам, а го очекувам истото и од другите политички чинители, за заедно да направиме поголем прогрес на секое поле, а со тоа да ја испочитуваме волјата на граѓаните и константно да го подобруваме животот во Македонија и да ја внесеме земјата во Европската Унија.
.
Целото интервју можете да го прочитате на следниот линк:
ИНТЕРВЈУ, МОНИКА ЗАЈКОВА –  Vecer MK

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *