Skip to content

ЛДП дава поддршка сегашниот и иден претседател, Стево Пендаровски, за втор мандат.

ЛДП дава поддршка сегашниот и иден претседател, Стево Пендаровски, за втор мандат.

Се соочуваме со клучен момент за нашата Македонија! ЛДП дава поддршка сегашниот и иден претседател, Стево Пендаровски, за втор мандат. Либерал-демократите секогаш стоеле цврсто на страната на демократијата, развојот и
Прочитајте повеќе