Се соочуваме со клучен момент за нашата Македонија!
ЛДП дава поддршка сегашниот и иден претседател, Стево Пендаровски, за втор мандат.
Либерал-демократите секогаш стоеле цврсто на страната на демократијата, развојот и човечноста. Нашата единствена реална надеж за иднина каква што заслужуваме е со Пендаровски – ЗА Македонија во ЕУ, без изолација.
На претстојните избори, да кажеме НЕ на изолацијата и ДА на Европа.
.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *