Skip to content

Либерално демократската партија отвори новата отворена канцеларија во центарот на Скопје, на ул. Ленинова!

Либерално демократската партија отвори новата отворена канцеларија во центарот на Скопје, на ул. Ленинова!

Либерално демократската партија отвори новата отворена канцеларија во центарот на Скопје, каде граѓаните ќе добијат можност да ја разгледаат програмата на партијата, како и да споделат свои идеи врз основа
Прочитајте повеќе