Skip to content

ЛДП со 3ца кандидати за пратеници на листите на коалицијата!

ЛДП со 3ца кандидати за пратеници на листите на коалицијата!

Клучен момент за либерал-демократите во Македонија! На листата на кандидати за пратеници од Либерално-демократската партија се наоѓаат во изборна единица:     Моника Зајкова,     Д-р Илија Нешковски и
Прочитајте повеќе

Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, во интервју за “Реално“ со Мишко Иванов на 24Инфо.мк

Во интервјуто за „Реално“ со Мишко Иванов на 24инфо.мк Претседателката на Либерално-демократската партија говореше за одлучноста на ЛДП да ја поддржи проевропската коалција на претстојните парламентарни избори, како и кандидатот
Прочитајте повеќе