Клучен момент за либерал-демократите во Македонија!
На листата на кандидати за пратеници од Либерално-демократската партија се наоѓаат во изборна единица:
    1️⃣ Моника Зајкова,
    4️⃣ Д-р Илија Нешковски и
    5️⃣ Боби Мојсоски.
Секогаш сме на страната на демократијата и развојот.
Овие избори, се клучни избори, за иднината на европска Македонија.
Придружете ни се во нашата мисија да го направиме секој глас слушнат, бидејќи
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *