Skip to content

ЛДП во Подгорица: Меѓународна конференција и конгрес на Либералната партија на Црна Гора

ЛДП во Подгорица: Меѓународна конференција и конгрес на Либералната партија на Црна Гора

Изминатиот викенд, во Подгорица, членот на ИО на ЛДП, Дејанчо Цветановски учествуваше на панелот кој се одржа во рамките на меѓународната конференција на тема: “Проширување на ЕУ со земјите од
Прочитајте повеќе

Дејанчо Цветановски: Јасна и безрезервна поддршка на либералите од Европа за интерграција на Македонија во ЕУ

Изминатиов викенд, во Сараево (БиХ), како член на Управниот одбор на ЛИБСЕЕН (Liberal South East European Network), имав можност, а секако и чест, да присуствувам на конференцијата под мотото: “Европа
Прочитајте повеќе