Skip to content

ЛДП: Барањата на ЛДП, која посветено ги брани интересите на граѓаните на Западен Балкан, се исполнија!

ЛДП: Барањата на ЛДП, која посветено ги брани интересите на граѓаните на Западен Балкан, се исполнија!

Барањата на ЛДП која посветено ги брани интересите на граѓаните на Западен Балкан се исполнија, така што од 1-ви октомври 2023 година трошоците за Роаминг меѓу ЕУ и Западен Балкан
Прочитајте повеќе

(ВИДЕО) Интервју на Зајкова за Frontline: Македонија е лидер на Балканот во развојот на мултиетничкото општество

„Сите сме граѓани на оваа земја и сите нè засега во какви услови ќе живееме и во какво општество ќе живееме. Македонија е лидер на Балканот во развојот на мултиетничкото
Прочитајте повеќе

ЛДП: Членката на ИО Цветанка Геговска, успешно ја заврши Академијата “The Alliance of her”.

Цветанка Геговска, успешно ја заврши најсовремена наставна програма за жени Академијата “The Alliance of her”. Нашата членка на Извршниот одбор заедно со сегашните и идните лидерки од Источна Европа ги
Прочитајте повеќе

СЕКОЈ Е ВАЖЕН – Ги слушнавме предлозите на Ресенчани

Ресенчани денеска ги слушнавме ВАШИТЕ предлози. Од центри за лица со попреченост до прекрасни детски катчиња, се предлозите од страна на граѓаните за градење посветла иднина во Ресен. Сите иницијативи
Прочитајте повеќе