Ресенчани денеска ги слушнавме ВАШИТЕ предлози. 🙌
Од центри за лица со попреченост до прекрасни детски катчиња, се предлозите од страна на граѓаните за градење посветла иднина во Ресен.
Сите иницијативи се важни да бидат предложени од граѓаните во секој град и село, воедно ќе бидат запишани од нашите членови, кои ќе бидат активни учесници преку караванот за платформата „Секој е важен! Овде и сега!“.
Секоја идеја може да доведе до општествена промена.
Предложете ја вашата иницијатива преку нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
Заедно можеме да направиме Ресен да биде уште подобро место за живеење!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *