Skip to content

Ги посетивме граѓаните на Кичево каде ги презентиравме нашите замисли и проекти – #Секој е важен

Ги посетивме граѓаните на Кичево каде ги презентиравме нашите замисли и проекти – #Секој е важен

#СекојEВажен! Овде и сега! караванот: Ги посетивме граѓаните на Кичево каде ги презентиравме нашите замисли и проекти за влијанието на климатските промени, безбедноста, заштитата на човековите права, како и проширувањето
Прочитајте повеќе

ЛДП: Општина Македонски Брод, дел од караванот “Секој е важен“

#СекојЕВажен караванот го продолжи своето патување во Македонски Брод, каде локалните жители со голем ентузијазам ги споделија своите надежи за проментите кои треба да ги направиме со нивна поддршка. Заедно
Прочитајте повеќе