#СекојEВажен! Овде и сега! караванот: Ги посетивме граѓаните на Кичево каде ги презентиравме нашите замисли и проекти за влијанието на климатските промени, безбедноста, заштитата на човековите права, како и проширувањето на ЕУ.
Дискутиравме и за посериозни теми, владеењето на правото и борбата против корупција.
Ги слушнавме нивните размислувања и предлози но и идејни решенија за проблемите со кои секојдневно се соочуваат, улично осветлување, зелени површини, подобри здравсртвени услуги, чисти улици без дупки, но и решавање на проблемите со загадувањето.
За нас како политичка партија сите мислења и предлози се ВАЖНИ. Секој глас мора да биде слушнат и уважен.
Секоја идеја може да доведе до општествена промена.
.
Предложете ја вашата иницијатива преку нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
Заедно за #Кичево да биде уште подобро место за живеење!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *