#СекојЕВажен караванот го продолжи своето патување во Македонски Брод, каде локалните жители со голем ентузијазам ги споделија своите надежи за проментите кои треба да ги направиме со нивна поддршка.
Заедно се осврнавме на ранливата политичка состојба, претстојните предизвици со кои ќе се соочи нашето општество, како и на најдобирите практики и решенија кои треба веднаш да ги примениме.
Нивните ставови се наша појдовна точка во креирањето на политики кои треба да направат суштински разлики во сегашната состојба, со цел подобро утре за сите.
ЛДП дејствува врз основа на потребите на граѓаните и токму затоа секојдневно остваруваме личен контакт со нив. Нивните ставови и идеи ни помагаат да најдеме адектавните решенија за проблемите и да постигнеме напредок на секое поле!
.
Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *