ОО на ЛДП Аеродром спремна за локалните избори.
На 28.04.2021 година се одржа 7-то изборно Собрание на општинската организација на ЛДП од Аеродром преку видеоконференциска врска.
Со нови сили и подмладен општински одбор, ЛДП ќе биде вистинска опција на претстојните локални избори во Аеродром и во Скопје.
На одржаниот прв состанок на новиот општински одбор на ЛДП од Аеродром, за нов претседател е избран Андреј Крстевски, дипломиран оперативен менаџер.
Свое присуство на седницата имаше и генералниот секретар на партијата, Боби Мојсоски, кој ги поздрави присутните членови

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *