🟡🔵🟣 Успешна либерална приказна се креира и со младите и со искусните. Време е заедно да ги поставиме либералните патокази.
📺Гостување во Студио 10 на 24 вести.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *