Skip to content

Намалување на бројот на членови на управни и надзорни одбори, затворање или спојување на агенции кои имаат исти надлежности, како и намалување на износот на нивните надоместоци!

Намалување на бројот на членови на управни и надзорни одбори, затворање или спојување на агенции кои имаат исти надлежности, како и намалување на износот на нивните надоместоци!

Со цел кратење на непродуктивните трошења во буџетот, како Либерално-демократска партија бараме намалување на бројот на членови на управни и надзорни одбори, затворање или спојување на агенции кои имаат исти
Прочитајте повеќе

Петрушев: ЛДП го поздравува усвојувањето на новиот правилник за функционална проценка!

Либерално-демократската партија како партија која се залага за почитување на човековите права и почитување на универзалниот пристап до квалитетно образование, здравствена и социјална заштита на лицата со попреченост во согласност
Прочитајте повеќе

Претседателката Зајкова во соработка со “Банка за храна Македонија“ во посета на деца во згрижувачки семејства

Претседателката на ЛДП, Моника Зајкова, заедно со “Банка за храна Македонија“ поделија пакети за децата во згрижувачки семејства Заедно можеме да спасиме многу животи, да им го разубавиме барем малку
Прочитајте повеќе