🟣  Горди сме што славиме 26 години од либерал-демократската политика во Македонија.
🟡  Со текот на годините неуморно се бориме и ќе се бориме за поправедно општество, а нашите достигнувања зборуваат сами за себе.
🔵  Од грижата за човекови права до борбата за антикорупција како и за студентски права, секогаш сме биле во првите редови на прогресивните
      промени со либерал-демократска визија.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *