🌟 Секој момент од празниците е волшебен, но некои моменти се навистина незаборавни! Октај и Бади приредија незаборавно изненадување за Јумна Фетаху од АК 7 мај – нашата шампионка во фрлање на ѓуле. 🏆
🙌🏻Искрени смеа, радост и топлина ја исполнија атмосферата додека ги споделувавме нашите желби за среќни празници.
💪🏻Оваа година, секој чекор кон успехот е важен, а секоја поддршка е непроценлива.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *