Тажно е да се сведочи еден таков грандиозен објект во пламен. Објект кој сплотил илјадници вљубеници во културата преку понудата која несебично ја нудеше.
Ќе ја паметиме како дом под чиј кров сите се радувавме што сме од Скопје. И да, никако нема да се откажеме од идејата еден ден повторно да ја видиме издигната, осветлена и со ширум отворени врати 💔

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *