Skip to content

8-мо Собрание на ОО на ЛДП Ресен

8-мо Собрание на ОО на ЛДП Ресен

Општинската организација на ЛДП во Ресен го одржа 8-то изборно Собрание, на кое се избра нов општински одбор и раководство кое ќе ја предводи општинската организација во наредниот период. Честитки
Прочитајте повеќе