Општинската организација на ЛДП во Ресен го одржа 8-то изборно Собрание, на кое се избра нов општински одбор и раководство кое ќе ја предводи општинската организација во наредниот период.
Честитки за реизборот на претседателка на ОО Ресен, Весна Миркова.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *