Skip to content

“Секој е важен“ повторно во Аеродром

“Секој е важен“ повторно во Аеродром

#СекојЕВажен караванот предводен од претседателката на ЛДП Моника Зајкова го продолжи своето патување меѓу жителите во општина Аеродром, каде ги претставивме плановите на нашата партија со цел дејствување кон подобрување
Прочитајте повеќе

Караванот „#СекојЕВажен Овде и сега!“ денеска на улица „Македонија” во центарот на Скопје!

Караванот „#СекојЕВажен Овде и сега!“ денеска во центарот на Скопје на улица „Македонија” предводен од претседателката на ЛДП Моника Зајкова каде ги слушнавме предлозите и идејни решенија на граѓаните за
Прочитајте повеќе

ЛДП: Караванот “Секој е важен! Овде и сега!“ во посета на Ѓорче Петров

Караванот „Секој е важен! Овде и сега!“ ги посети жителите на општина Ѓорче Петров каде ги слушнавме предлозите и идејни решенија за проблемите со кои се соочуваат. Повеќе спортски игралишта,
Прочитајте повеќе

СЕКОЈ Е ВАЖЕН – Ги слушнавме предлозите на Ресенчани

Ресенчани денеска ги слушнавме ВАШИТЕ предлози. Од центри за лица со попреченост до прекрасни детски катчиња, се предлозите од страна на граѓаните за градење посветла иднина во Ресен. Сите иницијативи
Прочитајте повеќе