Skip to content

(Видео) Моника Зајкова: Несекојдневно во ReTРН time – со Дениз Абдула

(Видео) Моника Зајкова: Несекојдневно во ReTРН time – со Дениз Абдула

Прочитајте повеќе

Средба на Петседателката Закова со европратеничката од ФДП-Германиjа, Свења Хан

Средба со германската европратеничката Свења Хан од Слободна демократска партија разговараше со претседателката на ЛДП Моника Зајкова за либералните патокази на нашата партија кои ќе влезат во финалната програма на
Прочитајте повеќе

(ВИДЕО) Интервју на Зајкова за Frontline: Македонија е лидер на Балканот во развојот на мултиетничкото општество

„Сите сме граѓани на оваа земја и сите нè засега во какви услови ќе живееме и во какво општество ќе живееме. Македонија е лидер на Балканот во развојот на мултиетничкото
Прочитајте повеќе

Моника Зајкова – Гостување во Детектор на Сител ТВ – 04.06.2023

Прочитајте повеќе

Зајкова: Жалам што имаме ниска државничка свест и што не може да се надминат тесно партиските интереси на сметка на државните

Интервју на Претседателката Моника Зајкова за 24Инфо (извадоци): “… Жалам што имаме ниска државничка свест и што не може да се надминат тесно партиските интереси на сметка на државните Јасно
Прочитајте повеќе