И овој викенд, заедно со општинските организации на ЛДП, се припремаме за претстојните локални избори.
Во организација на Либералниот институт, организиравме хибриден настан со општинските организации на ЛДП од Берово, Пехчево, Кичево, Охрид и Велес.
ЛДП на избори ќе даде автентична либерална понуда со квалитетни кадри и програма преку која ќе понудиме решавање на општинските проблеми на граѓаните.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *