Skip to content

Моника Зајкова за СТВ: Каква матура ќе полагаат матурантите?

Моника Зајкова за СТВ: Каква матура ќе полагаат матурантите?

Прочитајте повеќе

Ние сме ветерницата што ги движи работите напред, либерално кон Европа

ЛДП од трибината во Центар: Позитивни промени во општеството и исполнувања на сите поглавја на ЕУ за нашата земја беа главните теми за кои се дискутираа пред членовите на втората
Прочитајте повеќе

Размислувај различно

Вчера (06.10.2019), Централниот одбор на ЛДП донесе одлука партијата да започне со кампања низ Македонија под слоган: Размислувај различно – Либерално кон ЕУ. Со размислувај различно, сакаме да ги потенцираме
Прочитајте повеќе

Дејанчо Цветановски, член на ИО на ЛДП, на Конференцијата “No Democracy Without accountability” во Брисел

Во периодот од 16 до 19 Септември 2019 год., членот на Извршниот одбор на Либерално-демократската партија, г-динот Дејанчо Цветановски, оствари работна посета на Брисел, Белгија. Во рамките на посетата присуствуваше
Прочитајте повеќе

Груевски: Не може Копанки да е приватен објект

Денеска на прес конференција во општината, претседателот на Советот Валентин Груевски рече дека граѓаните на Општина Битола имаат право да ја знаат вистината за Копанки и имаат право да знаат
Прочитајте повеќе