Дали жените и девојките се справуваат со предизвици на своите работни места и во својата професија?
На ова прашање ќе ни одговорат девојките од ЛиДеМ кои ќе ни раскажат каква е позицијата и можностите на жените во нивните професии.
Јелена Мишиќ ја започна иницијативата и ќе ни раскаже како е да си жена која се бави со правничката професија, кои се нејзините најголеми предизвици и дали жените имаат еднакви можности како и мажите во оваа професија.
Жените заслужуваат еднакви можности како и мажите во сите професи.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *